Serbia World Music Festival 2024

Bili smo sponzor Serbia World Music festivam 2024

Šesnaesti festival svetske muzike, “Serbia world music festival 2024” imao je za cilj da pored niza koncerata etno muzike na visoko umetničkom nivou, ujedini muzičare i ljude iz različitih zemalja, bez obzira na njihovu versku i etničku pripadnost.

Festivalski prostor nalazi se u samom centru Gornjeg Milanovca. Gornji Milanovac  funkcioniše kao centar za stvaranje nove muzičke arene u kojoj nema granica u muzičkom izražavanju. Šumadijski kraj je inače poznat i po dobroj hrani kao i kvalitetnoj rakiji šljivovici.

 

U predstvaljanju bendova iz više zemalja, publika je ima priliku da uživa u mešavini različitih vidova muzike, pre svega romske, kao i u zvucima nezaobilazne balkanske muzike, ali u ovom slučaju u potpuno novom svetlu. Program je upotpunjen i koncertima specijalnih gostiju festivala.

Opština Gornji Milanovac je idealno mesto za održavanje ovog festival,a kako zbog istorije i kulture podneblja, tako i sa aspekta seoskog turizma koji želimo da predstavimo gostima i svetu. 

I ovo prilikom smo iskazali podršku festivalu u vidu sponzorstva za dalje unapređenje širenje dobre slike i priče iz našeg kraja.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *